Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Gumiszőnyeg AUDI A1 (2010-2018), első + hátsó, rögzítéssel

Cikkszám: 
900118

A gumiszőnyeg szett kifejezetten az Audi A1 (2010-) modellhez készült, 4 darabos fekete gumi kivitelben. Rögzítéssel ellátott kialakításának köszönhetően biztosan a helyén marad, és hatékonyan védi az autó belső terét a szennyeződésektől.

A kisszállítás várható napja-:
2024.10.31
cikkszám:
900118
Kifogyott
12 490 Ft / készlet
(9 835 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 250 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

Ez a gumiszőnyeg szett tökéletesen illeszkedik az Audi A1 (2010-) modell padlójára, és hatékonyan védi az autó belső terét a szennyeződésektől, nedvességtől és kopástól. A szőnyegek 100%-ban méretpontosak, így a legjobb illeszkedést biztosítják. Az első és hátsó szőnyegek 1,3 cm magas pereme segít megelőzni, hogy a folyadékok és szennyeződések elfolyjanak a szőnyegről.

A fekete gumiszőnyegek tartós, 3 mm vastagságú anyagból készültek, amely kopásálló és könnyen tisztítható. Az autó gyári rögzítési pontjaihoz kapcsolódó rögzítő rendszer biztosítja, hogy a szőnyegek csúszásmentesen a helyükön maradjanak, még intenzív használat során is. A szőnyegek egyszerűen tisztíthatók, így autója belső tere mindig ápolt és rendezett marad.

Ez a gumiszőnyeg szett ideális választás az Audi A1 tulajdonosok számára, akik megbízható és strapabíró védelmet keresnek autójuk számára.

Raktárkészletek
Külső raktár
0 készlet
szállítási idő 1-5 munkanap
Adatok
Autó márka:
Audi
A szőnyeg elhelyezkedése:
utastér
anyaga:
gumi
Tömeg:
1 kg/készlet
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!