Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

PONYVA, FÉLPONYVA

  1. 1. generáció (1991-1997)
    • Méretek:
      • Hossz: 4020 mm
      • Szélesség: 1695 mm
      • Magasság: 1425 mm
7 termék 1 7

Ajánljuk figyelmedbe a ponyva választó blogcikkünket, amely részletes útmutatót nyújt a megfelelő autóponyva kiválasztásához: Hogyan Válasszunk Autóponyvát – A Kegel Ponyvák Összehasonlítója.

Webshopunkban széles választékban kínálunk autótakaró ponyvákat, amelyek minden időjárási körülményre és környezetre megfelelő védelmet nyújtanak. Az autótakaró ponyvák kiválasztásánál három fontos szempontot kell figyelembe venni: Szélállóság, Oxidációvédelem és Ellenállás (SOE).

Szélállóság: A ponyvák alján található megkötő madzag és extra kerékhez kötési lehetőség biztosítja, hogy a ponyva még erős szélben is a helyén maradjon. Ez különösen fontos a viharos időszakokban, amikor a szél nagyobb erővel csap le.

Oxidációvédelem: A ponyvák anyaga ellenáll az UV-sugárzásnak, megakadályozva az autó festékének fakulását és az anyagok korrodálódását. Az UV-szűrő réteg hosszú távú védelmet nyújt, biztosítva, hogy az autó fényezése és műanyag elemei megőrizzék eredeti állapotukat.

Ellenállás: A különböző rétegeknek köszönhetően a ponyvák ellenállnak az extrém időjárási körülményeknek is, beleértve a hőmérsékleti ingadozásokat, havat, jeget és esőt. Az anyagok strapabíróak és tartósak, így hosszú éveken keresztül megvédik az autót a külső behatásoktól.

A kiváló minőségű autótakaró ponyvák nemcsak a külső behatásoktól védenek, hanem segítenek megőrizni az autó belső tisztaságát is. A ponyvák alatt az autó kevésbé porosodik, és az esővíz sem tud beszivárogni. Ez különösen hasznos, ha az autót hosszabb ideig használaton kívül tárolják.