Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Ponyva, Félponyva

II. Generáció (XP90)

  • Gyártás évei: 2005–2013
  • Méretek:
    • Hosszúság: 3750 mm
    • Szélesség: 1695 mm
    • Magasság: 1530 mm
    • Tengelytáv: 2460 mm
7 termék 1 7

Hogyan válasszunk autóponyvát? blogcikkünk részletesen bemutatja a Kegel ponyvák előnyeit és a megfelelő ponyva kiválasztásának lépéseit. Az autótakaró ponyva kiválasztásánál figyelembe kell venni az autó típusát, méretét és a környezeti tényezőket, amelyek hatással lehetnek a járműre.

Webshopunkban számos autótakaró ponyvát kínálunk, amelyek megóvják autóját az időjárás viszontagságaitól, a portól és az UV-sugárzástól, miközben biztosítják a megfelelő szellőzést is. Kínálatunkban szerepelnek különböző méretű és típusú ponyvák, így könnyen megtalálhatja az Ön autójához leginkább illeszkedőt.

A minőségi autótakaró ponyvák tartós és vízálló anyagból készülnek, amelyek védelmet nyújtanak az eső, a hó, a jég és a káros napsugarak ellen. A ponyvák belső oldala puha anyaggal van bevonva, hogy megakadályozza a karcolások és egyéb sérülések kialakulását az autó fényezésén.

Az autótakaró ponyvák nem csak az időjárási tényezőkkel szemben nyújtanak védelmet, hanem megakadályozzák a szennyeződések és a madárürülék lerakódását is, ami hosszabb távon segít megőrizni autója tisztaságát és esztétikai állapotát.

Fedezze fel webshopunk széles választékát, és válassza ki az Ön járművéhez leginkább megfelelő autótakaró ponyvát. Ne feledje, hogy a megfelelő ponyva kiválasztásával hosszú távon megóvhatja autóját az időjárás és egyéb környezeti hatások káros hatásaitól, ezzel fenntartva autója értékét és megjelenését.