Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Winter Plus Maxi Van  (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm
Winter Plus Maxi Van (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm
5 290 Ft / db
(4 165 Ft+áfa)

Winter Plus Maxi Van (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm

Winter Plus Maxi Van  (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm
Winter Plus Maxi Van  (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm
Winter Plus Maxi Van  (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm
Winter Plus Maxi Van  (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm
Winter Plus Maxi Van  (XL) Téli Szélvédő Takaró Ponyva 110*162 Cm

Mérete:
ablak mérete: 110 cm (magasság), 147 - 162 cm (hossz)

WINTER PLUS MAXI VAN dérvédő – több mint gondolná 

 

Nagyon praktikus védő, mely a szélvédőt, oldalsó ablakokat és a tükröket is védi a dértől, jégtől és hótól, amikor parkol a kocsijával. Ezen kívül gátolja a zárak befagyását. A védő jól fogja védeni a kocsi megadott részeit, Önnek pedig kényelmet és komfortérzetet biztosít. Spórolja meg az időt, kerülje el a fáradságos jégkaparást, és tartalékolja az energiáját egész napra – alkalmazza a WINTER PLUS MAXI VAN  (Basic Line sorozat) védőt. A védő magas minőségű SPUNBOND anyagból készült, egyenesen Németországból – nagyon erős, tartós, és mindenekelőtt olyan anyag, mely nem fagy oda. A kocsihoz gyengéd anyag nem okoz károkat, és nem karcol ablakokat. Nagyon könnyű feltenni és levenni, könnyű tisztítani. Az Ön kocsijának és az Ön érdekében! A sima WINTER védő elnevezést a PLUSZ-szal egészítettük ki, mivel nemcsak a szélvédőt, hanem két oldalsó ablakot és a tükröket is védi, melyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy megfelelően lássuk az utat. A védőt nagyon könnyű feltenni és levenni, a rögzítésekor rá kell csapni az elülső ajtót, és fel kell tenni az oldalsó füleket a tetőhöz és a kocsi ajtajához. 

Több szezonban használható termék, melynek funkcionalitását az év minden időszakában értékelni lehet. Télen véd a hótól, dértől és jégtől, ráadásul nem fagy oda. A nyári szezonban sikeresen védi az ablakot a sérülésektől, melyeket többek között a madarak okoznak, illetve a lehulló falevelek. Általában használatba kerül, amikor alacsony a hőmérséklet. Főleg olyan kocsitulajdonosok számára készült, akik nem tudnak garázsban parkolni. A dérvédőnek köszönhetően nem kell minden nap leseperni a havat a kocsijáról – elég, ha lerázza a havat egy kézmozdulattal, nem kell kaparnia az ablakokat, hogy eltávolítsa a deret. A védőnek köszönhetően a mindennapi feladatok sokkal gyorsabban fognak menni. 

A Winter dérvédő fekete, univerzális színben készült. Ez a szín tökéletesen passzol mindenféle és minden színű kocsihoz. Elegánsan néz ki, kellemes a szem számára és rendkívül esztétikus. A fekete szín nagyon praktikus, gátolja a piszkolódást, és bármilyen szennyeződések alig látszanak meg rajta. A termék könnyen tisztítható – a védőt 40 fokos vízben lehet mosni. A termék környezetbarát, „Q” jellel rendelkezik, mellyel a legmagasabb minőségű huzatokat, szöveteket és kiegészítőket látják el. Az ezzel a jellel ellátott huzatok jó felhasználási tulajdonságokkal járnak (kopás-, dörzsölés-, szakadásállóak), minek köszönhetően tartósak, és sok időn keresztül használhatóak. A termék a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is megfelel. Többször használatos termék. Univerzális méretben készült – alkalmazható a kocsik modelljeinek többségében. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
polipropilén szövet (100% poliészter)


Mérete:
ablak mérete: 110 cm (magasság), 147 - 162 cm (hossz)

 

A termék előnyei:
- Védi a leparkolt kocsi ablakait a dértől, jégtől és hótól
- Védi a szennyeződésektől, pl. madarak által okozottaktól, lehulló levelektől
- Biztosítja a használat komfortját- a védő alkalmazásával időt és energiát spórolhat, melyet különben a jég kaparására pazarolna
- Magas minőségű anyagból készül, mely nem nagyon fagy oda
- A kivitelezés magas minőségének köszönhetően hosszú időn keresztül használható
- Az anyag praktikus és elegáns fekete színben készült
- Nagyon könnyen és gyorsan feltehető
- Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható, gyengéd mosószerek hozzáadásával
- Könnyen tárolható/ szállítható – nem foglal el sok helyet
- Jól védi a leparkolt kocsi oldalsó ablakait és tükreit
- Védi a zárakat attól, hogy befagyjanak.

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Raktáron
5 290 Ft / db
(4 165 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 106 Ft
Adatok
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
5-3310-246-4010
Tömeg
2,5 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek