Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made
Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made
33 990 Ft / készlet
(26 764 Ft+áfa)

Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made

Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made
Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made
Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made
Volkswagen Golf Vii Méretpontos Komplett Üléshuzat Első- Hátsó Ülésekre - Tailor Made

Biztonság és kényelem, de legfőképpen tökéletes méretezés!

 

A TAILOR MADE méretezett huzatok magas minőségű kárpitanyagból készültek (elől és hátul is), a legapróbb részleteit is a legnagyobb gondossággal készítettük, így a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is megfelelnek.

A megfelelő szerkezetének köszönhetően a huzatok jól igazodnak az ülésekre, az anyag belső oldalán a PUR habbal lamináltuk, ami akadályozza azt, hogy elmozduljanak. A huzatok a PIMOT bizonyítvánnyal rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy a huzatok gyártásakor a biztonságos varrás technológiáját alkalmaztuk, mely huzat szétnyílik, amikor az oldalsó légpárnák kinyílnak, s mindez azt jelenti, hogy nyugodtan használhatjuk azon fotelek esetében, melyek az AirBag légpárnákkal rendelkeznek.

A huzatok szükséges, elegánsan kivitelezett, a divány szerekezeti elemeire való nyilásokkal rendelkeznek – kivágások a fejtámlákra, biztonsági övekre (a harmadikra, a közepesre is), valamint a biztonsági öveg csattjaira. Ezen kívül a huzatok gyártásakor a hátsó divány oldalain való osztások lehetővé teszi azt, hogy a diványt össze lehet hajtani, anélkül hogy le kellene húzni a huzatot.

A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A magas minőségű anyagok szakszerű felhasználása garantálja azt, hogy sok időn keresztül használhatják majd.

Az terméket a kocsi konkrét modelljéhez ajánljuk, azoknak a kocsitulajdonosoknak, akik ápolni akarják a gépjárművei belső terét, elegánsabbá és sikeresebbé tennék azt. A TAILOR MADE huzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitokat a kopástól, az ízléses, klasszikus stílus pedig kellemes esztétikai hatást kelt. Visszafogott színek jellemzik – a fekete szín és a finom szürkés minta a huzat középső részén mindegyik kocsiban tökéletesen fog mutatni. Megfelelő felépítés és a konkrét kocsitípusra való méretezés miatt a huzatok nagyon jól illenek az ülésekre. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, és pótolja az eredeti kárpitot.

Ahogy korábban említettük, a huzatok elülső és hátsó része vastag, erős kárpitanyagból készült. Szükséges esetén lezárható nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a huzatokat fel lehet tenni anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat, illetve plusz nyílásokat kellene csináltatni rá. A TAILOR MADE huzatok előnye az, hogy teljes egészében lefedik az ülés hátsó részét is. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyon jól mutatnak a fotel hátsó részén is, és ugyanakkor védik a szennyeződésektől és a károsodástól (ez különösen fontos azoknak, akiknek kisgyerekei vannak).

A készlet műanyagból készült csatokkal rendelkezik, az anyagába pedig rögzítőelemeket varrattunk be, így a csatolt képes használati utasítás alapján a huzatok könnyen feltehetők. A huzatok 40° fokon moshatók – a címkén lévő utasítások szerint.

A Kegel-Błażusiak társaság terméke, mely cég az autóhuzatok és munkaruha cégek között piacvezető gyártó és exportőr. Lengyelországban gyártjuk, főleg lengyel alapanyagokból, betartva az Európai Unió összes minőségi sztenderdjét. A több éves tapasztalat és egyre jobb termékkészlet miatt ez a huzatmárka Lengyelországban a legjobbnak mondható.

FIGYELEM: A huzatokat ábrázoló kép csak példaanyag

 

Anyag:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín:
fekete

 

A csomag tartalma:
- 1 huzat a sofőr ülésére
- 1 huzat az utas elülső ülésére
- 1 huzat a hátsó ülésre (két részben)
- 5 huzat a fejtámlákra
- rögzítőcsatok

 

A termék előnyei:
- Alapos kivitelezés, magas minőségű, erős kárpitanyagból.
- Az anyag jól tapad – az anyag egészét PUR habbal lamináltuk
- Nagyon jól igazodnak a fotelek huzatjaihoz, helyettesíti az eredeti kárpitot
- Visszafogott színek – a fekete színük, finom szürke mintával jól igazodik a kocsi belsejéhez
- Használhatóak az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében, amit a PIMOT bizonyítvány igazol.
- A huzatok szükséges, elegánsan kivitelezett, a divány szerekezeti elemeire való nyilásokkal rendelkeznek – kivágások a fejtámlákra, biztonsági övekre (a harmadikra, a közepesre is), valamint a biztonsági öveg csattjaira. Ezen kívül a huzatok gyártásakor a hátsó divány oldalain való osztások lehetővé teszi azt, hogy a diványt össze lehet hajtani, anélkül hogy le kellene húzni a huzatot.
- A huzat hátsó része teljes
- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra
- Könnyen feltehetők

 

A huzatokat nemcsak készletben, hanem külön az elülső ülésekre is megvehetők.
A huzatokat külön-külön az elülső fotelekre is megvehetik vagy egyből az egész készletet egyszerre.

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 30 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 30 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

Külső raktáron
33 990 Ft / készlet
(26 764 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 680 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.15
Adatok
A huzat típusa-
Méretpontos (az adott típusra készített)
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
b5-2021-233-4021GOLF7
Tömeg
3,8 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek