Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Ülésvédő Huzat  Kutyaszállításához 127*163Cm
Ülésvédő Huzat Kutyaszállításához 127*163Cm
6 990 Ft / db
(5 504 Ft+áfa)

Ülésvédő Huzat Kutyaszállításához 127*163Cm

Ülésvédő Huzat  Kutyaszállításához 127*163Cm
Ülésvédő Huzat  Kutyaszállításához 127*163Cm

Anyag:
SPUNBOUND (100% poliészter)

Külső raktáron
6 990 Ft / db
(5 504 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.13
Részletek

Méretei:
Szélessége: 127 cm
Hossza: 163 cm

 

A termék előnyei:
- Védi a kosztól, szőrtől és karcolástól
- Biztonságos és kényelmes az állat számára
- Kényelmes a használata
- Védi a kárpitot
- Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt
- Nagyon könnyen tisztítható/ karbantartható
- Gyorsan szerelhető
- Könnyen tárolható
Védi az egész hátsó díványt az oldalaival együtt 

Huzatok a kutyák szállításához MAKS

 

A MAKS védőhuzat a kocsi hátsó díványán történő biztonságos kutyaszállításra szolgál, az utazás közben komfortot biztosít Önnek és a kutyájának is. Nem kell aggódnia az állat miatt, aki a huzaton, akár egy függőágyban, kinyújtóztathatja magát, és kényelmesen utazik majd. Nem kell aggódnia a kocsi tisztaságárért sem, mivel az érintetlen állapotban marad. A huzat megfelelő védelmet biztosítja majd. Ez rendkívül praktikus termék, mely védi a kocsi kárpitját a szennyeződésektől, karcolásoktól és károsodásoktól, illetve a kutyaszőrtől, mely gyakran nagyon nehezen eltávolítható, mivel belemegy a kárpitba.

A termék nagyon könnyen szerelhető. Elég csak rögzíteni az elülső és a hátsó fejtámláknál. Az elülső fotelek közötti tér elválasztása megnehezíti a kutyának, hogy átmásszon a kocsi elülső terébe, így növeli az Ön és a kutyája biztonságát az utazás közben. A megfelelő szerkezetnek köszönhetően a huzatot ki lehet venni a kocsiból a kutya után maradt sárral és szőrrel együtt. A kosz a „függőágyban” marad, és könnyű kidobni, miután leveszik a huzatot. A huzat bármilyen szennyeződései nagyon könnyen eltávolíthatóak. A huzatot a csomagtartóban, alátétként is lehet használni. Összehajtva nem foglal sok helyet, ezért mindenhova el lehet vinni. A huzat sötét színeinek köszönhetően tökéletesen illik minden kocsihoz. 

A huzat erős, nehezet kiszakítható szövetből készült, mely antiallergén és illatmentes. Az anyag nehezen szívja be a folyadékokat és illatokat. E tulajdonságnak köszönhetően a kocsi kárpitja tényleg nagyon jól védett, a huzatban pedig nehéz károkat okozni. A szövet nagy alapterülete két oldalsó védőrésszel védi a dívány kárpitját, de az oldalait is, melyek szintén ki vannak téve a károsodásnak, főleg akkor, amikor a kutya bemászik a kocsiba.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

Adatok
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
5-3202-247-4010
Tömeg
650 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek