Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Sport Line Autóhuzat Kék - Készlet- Univerzális Üléshuzat
Sport Line Autóhuzat Kék - Készlet- Univerzális Üléshuzat
22 650 Ft / készlet
(17 834 Ft+áfa)

Sport Line Autóhuzat Kék - Készlet- Univerzális Üléshuzat

 

A személygépkocsiba való huzatok sportos sorozata

 

Elegancia és sportos kinézet – ez a két alapvető jellemző, mely különlegessé teszi az univerzális, méretezett Sport Linke sorozat huzatjait. Három színváltozatban készültek – kékben, pirosban és grafitszürkében – a színek intenzív, de visszafogott árnyalataiban. A huzatok a gépkocsik konkrét modelljeihez készültek, igazodnak az ülésekhez, jó tapadásuk a belső oldalukon lévő poliuterén habrétegnek köszönhető. A huzatok különleges, biztonságos varratokkal rendelkeznek az AirBag légpárnák részére, minek köszönhetően használhatóak az oldalsó légpárnákkal rendelkező kocsik esetében, valamint sztenderd ülések esetében is. A használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá.

A terméket készletekben kínáljuk eladásra. A készletben két darab, az elülső ülésre való huzat található, egy huzat a hátsó díványra, mely cipzáros osztásokkal rendelkezik. Ennek köszönhetően a huzat feltehető is az osztott dívány esetében is. A készletben öt, fejtámlákra való huzat is található, valamint rögzítő csatok is. Az anyag, melyből a huzatok készültek, velúr kárpitanyag – nagyon erős és tartós, mely nagyon ellenálló az elszíneződésekkel szemben is. Védi a kocsi elsődleges kárpitját a károsodások ellen, az ízléses, sportos stílus pedig pozitív esztétikai hatást kelt. Az SPORT LINE huzatokat az osztható rendszerben (Dividable System) gyártjuk, felházhatóak az osztott hátsó díványra, a könyöktartó pedig kihúzható. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok a kocsik új modelljeihez készültek, melyek öt darab fejtámlával és harmadik biztonsági övvel rendelkeznek, mely a hátsó dívány háttámlájából indul. A konstrukciós elemek nyílásait pontos és alapos kivitelezés jellemzi. A huzatok szerkezete lehetővé teszi azt, hogy feltegyék anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat. A huzatok felszerelése nagyon könnyű és gyors. Rögzítőcsatokkal, illetve az anyagba bevarrt rögzítőelemekkel történik. A huzatok könnyen tisztíthatók, mivel a címén szerepeltetett információnak megfelelően – 40 fokos vízben moshatóak.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:

100% poliészter
PUR hab.Szín:

kék

 

A csomagolás tartalmazza:

1 huzatot a sofőr elülső ülésére
1 huzatot az utas elülső ülésére
1 huzatot a hátsó dívány ülésére
1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára
5 huzatot a fejtámlákra
Rögzítőcsatokat

 

A termék előnyei:

- Jól illik a fotelekhez és díványokhoz
- Készletekben kerül értékesítésre 
- Erős, tartós, magas minőségű anyagból készül
- PUR habbal laminált, mely a kárpithoz jó tapadást biztosít
- Sportos stílusú
- Alkalmas az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében – a biztonságot a PIMOT bizonyítvány igazolja (Az Állami Gépjármű Intézet bizonyítványa)
- A huzatok hátul is anyaggal borítják az üléseket
- Könnyen szerelhetők
- Könnyen tisztíthatók
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

 

Külső raktáron
22 650 Ft / készlet
(17 834 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 453 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.12
Részletek

 

Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Adatok
A huzat típusa-
Univerzális
Cikkszám
b5-1189-236-3040
Tömeg
3,8 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek