Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Shirt Pamut Pólós Huzatok Az Elülső Ülésekre Kék
Shirt Pamut Pólós Huzatok Az Elülső Ülésekre Kék
5 490 Ft / db
(4 323 Ft+áfa)

Shirt Pamut Pólós Huzatok Az Elülső Ülésekre Kék

Shirt Pamut Pólós Huzatok Az Elülső Ülésekre Kék
Shirt Pamut Pólós Huzatok Az Elülső Ülésekre Kék

Azért készültek, hogy megvédjék a kocsija eredeti kárpitját!

 

A SHIRT COTTON pólós huzatok magas minőségű természetes anyagból (100% pamut) készültek, ami a legapróbb részletek gondos kivitelezésével együtt, meg fog felelni a legmagasabb elvárásoknak is. A megfelelő szerkezetüknek köszönhetően, és az újszerű felépítés révén a huzatok nagyon jól igazodnak a kocsi üléseihez, jól tapadnak hozzájuk, az egész anyag belső oldalán való PUR hab lamináció megakadályozza azt, hogy elcsússzanak a felületen. Letakarják a fotel/dívány egész használati területét, minek köszönhetően jól védik a károktól és a szennyeződésektől. Nem takarják le a fotelek oldalait, ennek köszönhetően biztonságosan használhatók az Air Bag légpárnákkal rendelkező fotelek esetén. A huzatok védenek, és ugyanakkor nagyon látható módon változtatják meg a fotelek kinézetét, a belső térnek egyedülálló karaktert biztosítva. A SHIRT COTTON huzatok megfelelnek az összes használati szabványnak, mivel nagyon jól védik a kocsi eredeti kárpitját a kopástól, a károktól, a szennyeződéstől. 

A huzatokat nyolc színváltozatban gyártjuk. Visszafogott színekkel kezdve (fekete, grafitszürke, szürke, sötétkék), élénk, intenzív színeken át (piros, sárga, zöld, kék). Mindegyik verzió tökéketesen igazodik minden kocsi belsejéhez, és az elvárásoknak megfelelően alakítja annak stílusát. A visszafogott színű huzatok tökéletesen igazodnak a kocsi belső teréhez, és nagyon jól fognak kinézni a fotelek eredeti kárpitjával. Az élénk színek pedig felélénkítik a belső teret. Az ajánlatot a szállítókocsik tulajdonosainak készítettük, akik szeretnének gondoskodni a kocsijuk belső teréről, védeni az eredeti kárpitot, és kellemes kinézetű elemmel egészítenék ki a kocsijuk belső terét. A külső oldalon lévő természetes pamut miatt a huzatok nagyon kellemesek a testünknek, nem elektrizálódnak. Ezen kívül a pamut anyagot modern módszerekkel festettük, az elismert gyártók festékeivel, minek köszönhetően más, pamutból készült termékekhez képest sokkal jobban megőrzik a színt napsütés és mosás esetén is. A huzatokat nyugodtan lehet mosni 40 fokon – a csomagoláson lévő utasítások szerint.

SHIRT COTTON huzatok elengedethetlen, megfelelő méretű nyílásokkal rendelkeznek, melyek lehetővé teszik azt, hogy feltegyük, anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat vagy plusz lyukakat kellene kialakítani. A készletben műanyag csatok találhatók, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, mindez a képes használati utasítás segítségével nagyon könnyű felszerelést tesz lehetővé. 

Össze lehet gyűjteni az egész készletet. Megvehetik csak az elülső ülésekre való huzatokat vagy egyből az egész készletet, úgy, hogy a kosárba a hátsó díványra való huzatot is beteszik. Szintén megvehetik a fejtámlákra való huzatokat, mivel ezeket nem adjuk a fő huzatokhoz, így külön vehetők meg. A gyártásunk teljes mértékben ismétlődik, így bármikor összegyűjthetik az egész készletet (elülső/hátsó/fejtámla) – anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy a következő gyártási sorozatból való huzatok mások lesznek

Az BAISC LINE sorozatból való termék ez, mely sorozatnak a jelszava: magas minőség elérhető áron. A lengyelországi Kegel-Błażusiak cég autóüléshuzat, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában egyik vezető társaság terméke. A gyártáshoz európai származású termékeket használtunk, az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával. A sorozatból tartozó huzatok megfelelnek minden tartóssági és minőségi normának. Ha Kegel-Błażusiak huzatokat vesz, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. 

 

Méret:
Univerzális
Legjobban igazódnak:  Pólós huzatok

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab.

 

Szín:
Kék

 

A csomag tartalma:
- 1 huzat a sofőrülésre
- 1 huzat az utas elülső ülésére

 

A termék előnyei:
- Magas minőségű természetes anyagból készült – 100% pamut
- Jól igazodnak - illenek a táblázatban szereplő mindegyik kocsira, az új modellekre is
- Jól tapadnak – az anyagot PUR habbal lamináltuk
- Innovatív szerkezet
- Alkalmazhatóak az oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében
- Védik a foteleket a kosztól és a károktól
- Nyolc színváltozatban készültek
- Az anyag nagyon jól tartja meg a színeket
- Nagyon jól néznek ki a kocsiban
- Nagyon könnyű feltenni és levenni
- A termék nagyon könnyen tisztítható

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Külső raktáron
5 490 Ft / db
(4 323 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.13
Részletek
SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP
Adatok
A huzat típusa-
Univerzális
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
5-1066-253-3040
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek