Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Protectus – Védőszőnyeg A Szerelők Részére

Megbízható védelem teljes egészében!

 

PROTECTUS védőszőnyeg – új generációjú műbőrből készült – vízhatlan és olaj- és kenőcsálló. Az autószerelőkre, autós szervizek dolgozóira, koszos munkacipőben járó személyekre gondolva készült, valamint azoknak, akik védeni szeretnék a kocsi szőnyegét a mindennapi használat során. A PROTECTUS védőszőnyeg védi a padlónak a szőnyegét vagy a szervizelt kocsi szőnyegeit a koszolástól és károsodásoktól. A belső oldalát puha szövettel béleltük, mely enyhén a kárpithoz tapad. Környezetbarát termék, többször használható. Szakszerűen kivitelezett termék, erős, tartós és hosszú élettartamú anyagból. Univerzális méretben készült – a kocsik mindegyik modelljénél alkalmazható. A termék könnyen tisztítható. Magas minőség, alacsony ár!

A PROTECTUS szőnyeg rendkívül jól védi a javított kocsi kárpitját a sérülésektől és szennyeződésektől, ezzel biztosítva az autószerelő komfortját. A szőnyeg rendkívül tartós szövetből készült, mely jól bírja a különböző típusú sérüléseket. A szőnyeget nagyon könnyű elhelyezni a kocsiban, kényelmesen tárolható/szállítható, mivel nem foglal el sok helyet. Könnyen tisztítható, mivel a szőnyeg minden szennyeződését tisztítószeres nedves ronggyal lehet tisztítani. A PROTECTUS szőnyeg univerzális méretben készült, fekete színben, minek köszönhetően jól néz ki, és nagyon praktikus. A széleit egy finom, zöld színű szegély díszíti. A termék nagyon könnyen tisztítható. Minden szennyeződést tisztítószeres nedves ronggyal el lehet távolítani. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyaga:

PVC anyag:
Az általunk ajánlott termék nagyon magas minőségű, tartós, és erős műbőrből készült. Ennek az anyagnak nagyon sok védő tulajdonsága van, mivel:
-vízhatlan – nem szívja be a folyadékokat, aminek köszönhetően a kárpiton elkerülheti a foltokat
- olajálló – nagyon fontos tulajdonság az autószerelők számára és szervizek dolgozói számára
- nem szívja be az illatokat – nem szívja be a kellemetlen illatokat, ezért az autóban majdnem mindent szállíthat – ez nagyon fontos tulajdonság, mivel a kellemetlen illatokat nehéz eltávolítani, és hosszú időn keresztül megmaradnak.

 

Méretei:
Univerzális

 

A termék előnyei:
- Védi a szervizelt kocsi padlószőnyegét, illetve szőnyegeit a szennyeződésektől és a sérülésektől
- Tartós műbőrből készült – vízhatlan és olaj- és kenőcsálló anyagból
- Belső oldalát puha, finom szövettel béleltük
- Univerzális méretű – kocsik minden modelljénél használható
- Fekete, rendkívül praktikus színben készült
- Könnyen tisztítható

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Kifogyott
2 930 Ft / db
(2 307 Ft+áfa)
Kifogyott
A vásárlás után járó pontok: 59 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.11
Részletek
SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP
Adatok
Cikkszám
5-3120-244-4010
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek