Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Practical–Dv2 Kétszemélyes Ülésre Való Huzat Renault Mascot

Practical–Dv2 Kétszemélyes Ülésre Való Huzat Renault Mascot
Practical–Dv2 Kétszemélyes Ülésre Való Huzat Renault Mascot
Practical–Dv2 Kétszemélyes Ülésre Való Huzat Renault Mascot
Practical–Dv2 Kétszemélyes Ülésre Való Huzat Renault Mascot

Nagyon praktikus

 

A univerzális huzatok PRACTICAL kivételesen tartós, újgerenációs műbőrből készült, ami a legapróbb részletek gondos kivitelezésével az ügyfelek legmagasabb elvárásainak felel meg. A megfelelően felhúzott huzatokat alig lehet elkülöníteni az eredeti, bőrből készült kárpittól, az eredmény pedig nagyon alacsony áron elérhető. A huzat erős, tartós anyagból készült, a megfelelő keretnek köszönhetően jól igazodik az ülésekhez, és jól tapad hozzájuk, így elkerülhető a huzat elcsúszása. A RACTICAL autóhuzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitot a koszolódástól és a kopástól, az ízléses , modern stílus pedig pozitív esztétikai benyomást kelt. A huzatot nagyon könnyű tiszítani és feltenni. Alapos kivitelezés garantálja a magas minőséget és a hosszú ideig tartó használatot. A vízhatlan, nem koszolódó és kivételesen tartós anyag biztosítja a praktikus használatot. Az ajánlatunk a szállításra használt kocsik és kisbuszok részére készült, azon vezetők számára, akik szeretnék megvédeni a kocsik belsejét, és elegánsabbá is tennék azt.  A szürke, univerzális színek tökéletesen igazodnak minden kocsi belsejéhez. A huzatok nagyon jól néznek ki mindegyik kocsi belsejében. Kivételesen elegánsak, ezért használatukkal minden belső tér elegánsabbá válik.

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
műbőr (PVC)

 

Szín 
szürke

 

Csomag tartalma:
A dívány ülésére való huzat (egy egész)
A dívány háttámlájára való huzat (2 elem)
1 fejtámlára való huzat
Rögzítőcsatok

 

A termék előnyei: 
- Alapos kivitelezés vízhatlan anyagból – műbőrből – magas minőségű. 
- Innovatív szerkezet, nagyon jól igazodik a fotelhez.
- Különleges szerkezetének köszönhetően nagyon jól illeszkedik a fotelekhez/díványokhoz
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- Könnyen szerelhető

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája.  

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Kifogyott
11 950 Ft / db
(9 409 Ft+áfa)
Kifogyott
A vásárlás után járó pontok: 239 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.15
Részletek

SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP 

Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Adatok
A huzat típusa-
Méretezett (az ülés mérete miatt ajánlott)
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
5-1419-244-3020mascot_
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek