Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made
Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made
17 990 Ft / készlet
(14 165 Ft+áfa)

Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made

Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made
Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made
Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made
Opel Corsa E Méretpontos Üléshuzat Szett Első Ülésekhez Tailor Made

Méretpontos üléshuzat a 2 első üléshez

Biztonság és kényelem, de legfőképpen tökéletes méretezés!

 

TAILOR MADE méretezett huzatok magas minőségű kárpitanyagból készültek (elől és hátul is), a legapróbb részleteit is a legnagyobb gondossággal készítettük, így a legmagasabb elvárásokkal rendelkező ügyfeleknek is megfelelnek.

A megfelelő szerkezetének köszönhetően a huzatok jól igazodnak az ülésekre, az anyag belső oldalán a PUR habbal lamináltuk, ami akadályozza azt, hogy elmozduljanak. A huzatok a PIMOT bizonyítvánnyal rendelkeznek, ami annyit jelent, hogy a huzatok gyártásakor a biztonságos varrás technológiáját alkalmaztuk, mely huzat szétnyílik, amikor az oldalsó légpárnák kinyílnak, s mindez azt jelenti, hogy nyugodtan használhatjuk azon fotelek esetében, melyek az AirBag légpárnákkal rendelkeznek.

A huzatok szükséges, elegánsan kivitelezett, a divány szerekezeti elemeire való nyilásokkal rendelkeznek – kivágások a fejtámlákra, biztonsági övekre (a harmadikra, a közepesre is), valamint a biztonsági öveg csattjaira. Ezen kívül a huzatok gyártásakor a hátsó divány oldalain való osztások lehetővé teszi azt, hogy a diványt össze lehet hajtani, anélkül hogy le kellene húzni a huzatot.

A 30 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. A magas minőségű anyagok szakszerű felhasználása garantálja azt, hogy sok időn keresztül használhatják majd.

Az terméket a kocsi konkrét modelljéhez ajánljuk, azoknak a kocsitulajdonosoknak, akik ápolni akarják a gépjárművei belső terét, elegánsabbá és sikeresebbé tennék azt. A TAILOR MADE huzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitokat a kopástól, az ízléses, klasszikus stílus pedig kellemes esztétikai hatást kelt. Visszafogott színek jellemzik – a fekete szín és a finom szürkés minta a huzat középső részén mindegyik kocsiban tökéletesen fog mutatni. Megfelelő felépítés és a konkrét kocsitípusra való méretezés miatt a huzatok nagyon jól illenek az ülésekre. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, és pótolja az eredeti kárpitot.

Ahogy korábban említettük, a huzatok elülső és hátsó része vastag, erős kárpitanyagból készült. Szükséges esetén lezárható nyílásokkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően a huzatokat fel lehet tenni anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat, illetve plusz nyílásokat kellene csináltatni rá. A TAILOR MADE huzatok előnye az, hogy teljes egészében lefedik az ülés hátsó részét is. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyon jól mutatnak a fotel hátsó részén is, és ugyanakkor védik a szennyeződésektől és a károsodástól (ez különösen fontos azoknak, akiknek kisgyerekei vannak).

A készlet műanyagból készült csatokkal rendelkezik, az anyagába pedig rögzítőelemeket varrattunk be, így a csatolt képes használati utasítás alapján a huzatok könnyen feltehetők. A huzatok 40° fokon moshatók – a címkén lévő utasítások szerint.

Kegel-Błażusiak társaság terméke, mely cég az autóhuzatok és munkaruha cégek között piacvezető gyártó és exportőr. Lengyelországban gyártjuk, főleg lengyel alapanyagokból, betartva az Európai Unió összes minőségi sztenderdjét. A több éves tapasztalat és egyre jobb termékkészlet miatt ez a huzatmárka Lengyelországban a legjobbnak mondható.

FIGYELEM: A huzatokat ábrázoló kép csak példaanyag

Külső raktáron
17 990 Ft / készlet
(14 165 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 360 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.15
Részletek

A termék előnyei:
- Alapos kivitelezés, magas minőségű, erős kárpitanyagból.
- Az anyag jól tapad – az anyag egészét PUR habbal lamináltuk
- Nagyon jól igazodnak a fotelek huzatjaihoz, helyettesíti az eredeti kárpitot
- Visszafogott színek – a fekete színük, finom szürke mintával jól igazodik a kocsi belsejéhez
- Használhatóak az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében, amit a PIMOT bizonyítvány igazol.
- A huzat hátsó része teljes
- A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 30 hónapra
- Könnyen feltehetők

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 30 hónapra szóló garanciája.

Adatok
A huzat típusa-
Méretpontos (az adott típusra készített)
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
b5-2044-233-4016
Tömeg
1 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek