ELEGANCE BAL OLDALI ELSŐ ÜLÉSHUZAT Kia Pregio

Meg szeretné védeni a kocsija kárpitját a kopástól? Fel szeretné frissíteni a kocsi belső terét, gazdagítaná a legmagasabb minőségű termékkel? – az Elegance huzatok nagyon jól megfelelnek ezeknek az igényeknek!

 

Az ELEGANCE méretezett huzatok nagyon híresek kellemes és puha szövetükről, mely nagyon jól mutat mindegyik kocsiban. A jó kinézet párosul a funkcionalitással, mivel a huzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitot bárminemű szennyeződésekkel és a károk többségével szemben. Alapos kivitelezésűek, konkrét modellekhez készültek, ezért tökéletesen igazodnak az ülésekhez. Lángra nehezen kapó, poliuretán habbal lamináltuk őket, mely jól tapad a kárpithoz, és meggátolja a huzatok foteleken való elcsúszását . A szürke, nyugalmat árasztó és egységes színek fel fogják frissíteni a kocsijának a belsejét, és elegánsabbá teszik azt. Magas minőségű anyagokból készültek. Ez az anyag egyfajta kárpitanyag, mely szakadás- és kopásálló. A huzatokat önoltó habbal lamináltuk. Az ELEGANCE autóhuzatokra esztétikus és gondos kivitelezés jellemző, alapos és pontos kivitelezés. A huzatoknak köszönhetően az autó eredeti kárpitja hosszabb időn keresztül jó állapotban marad. A szövet nagyon jól tartja meg a színeket. Alkalmazható a jobb és a bal oldali autós ülésre is. Legyen Ön is egy lenyűgöző kocsinak a tulajdonosa!

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. Amennyiben a fotel könyöktámasszal rendelkezik, akkor az anyagban lévő nyílás lehetővé teszi a használatot. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
szürke

 

A csomagolás tartama:
1 huzat az elülső fotelre (kettéosztott)
1 huzat a fejtámaszra
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei: 
- Magas minőségű anyag.
- Szürke, visszafogott színek.
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- Bizonyítványokkal igazolt minőség és biztonság
- Alkalmas az Air Bag légpárnákkal rendelkező fotelekre is
- Tépőzáras vágás, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktámaszt
- A huzat hátulja is szövetes
- Könnyen szerelhető

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Önhöz várhatóan ekkor érkezik meg a termék-
2020.07.20
5 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről