ELEGANCE BAL OLDALI ELSŐ ÜLÉSHUZAT Daewoo Lublin III

ELEGANCE  BAL OLDALI ELSŐ ÜLÉSHUZAT  Daewoo Lublin III
ELEGANCE  BAL OLDALI ELSŐ ÜLÉSHUZAT  Daewoo Lublin III
ELEGANCE  BAL OLDALI ELSŐ ÜLÉSHUZAT  Daewoo Lublin III
ELEGANCE  BAL OLDALI ELSŐ ÜLÉSHUZAT  Daewoo Lublin III

Meg szeretné védeni a kocsija kárpitját a kopástól? Fel szeretné frissíteni a kocsi belső terét, gazdagítaná a legmagasabb minőségű termékkel? – az Elegance huzatok nagyon jól megfelelnek ezeknek az igényeknek!

 

Az ELEGANCE méretezett huzatok nagyon híresek kellemes és puha szövetükről, mely nagyon jól mutat mindegyik kocsiban. A jó kinézet párosul a funkcionalitással, mivel a huzatok nagyon jól védik az eredeti kárpitot bárminemű szennyeződésekkel és a károk többségével szemben. Alapos kivitelezésűek, konkrét modellekhez készültek, ezért tökéletesen igazodnak az ülésekhez. Lángra nehezen kapó, poliuretán habbal lamináltuk őket, mely jól tapad a kárpithoz, és meggátolja a huzatok foteleken való elcsúszását . A szürke, nyugalmat árasztó és egységes színek fel fogják frissíteni a kocsijának a belsejét, és elegánsabbá teszik azt. Magas minőségű anyagokból készültek. Ez az anyag egyfajta kárpitanyag, mely szakadás- és kopásálló. A huzatokat önoltó habbal lamináltuk. Az ELEGANCE autóhuzatokra esztétikus és gondos kivitelezés jellemző, alapos és pontos kivitelezés. A huzatoknak köszönhetően az autó eredeti kárpitja hosszabb időn keresztül jó állapotban marad. A szövet nagyon jól tartja meg a színeket. Alkalmazható a jobb és a bal oldali autós ülésre is. Legyen Ön is egy lenyűgöző kocsinak a tulajdonosa!

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. Amennyiben a fotel könyöktámasszal rendelkezik, akkor az anyagban lévő nyílás lehetővé teszi a használatot. A huzatok hátul is szövettel rendelkeznek, mindennek köszönhetően nemcsak az elöl lévő kárpitot védik, hanem a hátsó fotelek/dívány hátsó részét is. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab

 

Szín 
szürke

 

A csomagolás tartama:
1 huzat az elülső fotelre (kettéosztott)
1 huzat a fejtámaszra
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei: 
- Magas minőségű anyag.
- Szürke, visszafogott színek.
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- Bizonyítványokkal igazolt minőség és biztonság
- Alkalmas az Air Bag légpárnákkal rendelkező fotelekre is
- Tépőzáras vágás, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktámaszt
- A huzat hátulja is szövetes
- Könnyen szerelhető

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Várható érkezés:
2019.11.22
5 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek
SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP
Adatok
Cikkszám
5-1401-258-3023lublin3
Vélemények
Webáruház készítés
olcsobbat.hu