Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Biztonsági Övre Való Párna Piros
Biztonsági Övre Való Párna Piros
1 390 Ft / db
(1 094 Ft+áfa)

Biztonsági Övre Való Párna Piros

A SAFETY BELT PAD garantálja az utazás komfortját

 

Az általunk ajánlott termék magas minőségű biztonsági övre való párna, mely nagyon jó minőségű anyagból készült – 100%-os pamutból. A párna csökkenti a biztonsági öv nyomását, és hosszabb utazás esetén az utas ráteheti a fejét is. A párnát a biztonsági övön tépőzárakkal rögzítettük. Szakszerű és jó kivitelezés. Univerzális méretben készült, jól illik minden sztenderd méretű biztonsági övre. 

A szerelés nagyon könnyű – a párnát tépőzárakkal kell rögzíteni a biztonsági övekhez. Határozottan növeli az utazás komfortját, mivel a segítségével a biztonsági öv nem nyomja a testet. A párna funkcionalitását elsősorban azok fogják értékelni, akik hosszú utazás előtt állnak. Kellemes anyaga miatt, mely nagyon finom tapintású a bőrnek, és nagyon puha PUR habból készült kitöltés miatt a párna nagyon kényelmes – rá lehet hajtani a fejet, és ez megkönnyíti az elalvást. A gyerekei el lesznek ragadtatva. A párna pamutból készült, több színváltozatban (kékben, pirosban, zöldben, szürkében és sárgában) kapható. A színek mélyek és intenzívek, nem rikítóak, inkább kissé visszafogadtak. A SAFETY BELT PAD egy ötletes, olcsó kiegészítő, mely ki fogja egészíteni a kocsi belső terét. A termék nagyon könnyen tisztítható - nyugodtan lehet mosni 40 fokon. A termék a nagyon ismert és kiválóra értékelt Kegel-Błażusiak cégtől származik, mely autóhuzatokat és munkaruházatot állít elő. Lengyelországban gyártjuk, főleg lengyel anyagokból, megtartva az Európai Unió minőségi sztenderjét. A több éves tapasztalat és az egyre jobb kínálat miatt e márka termékei a legjobbnak  nevezhetők Lengyelországban. 

Az BAISC LINE sorozatból való termék ez, mely sorozatnak a jelszava: magas minőség elérhető áron. A lengyelországi Kegel-Błażusiak cég autóüléshuzat, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában egyik vezető társaság terméke. A gyártáshoz európai származású termékeket használtunk, az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával. A sorozatból tartozó huzatok megfelelnek minden tartóssági és minőségi normának. Ha Kegel-Błażusiak huzatokat vesz, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. 

 

Az anyag összetétele:
100% poliészter
PUR hab.

 

Méret:
univerzális – sztenderd szélességű biztonsági övre illik

 

Szín:
piros

 

A termék előnyei:
- Tökéketes hosszabb utazásokra
- Csökkenti az utas biztonsági övének nyomását
- Rá lehet hajtani a fejet
- Pamutból készült, több színben
- Kellemes, finom anyag, mely nem irritálja a bőrt
- Puha anyag, habból készült kitöltéssel biztosítja az utazás komfortját
- 40 fokos vízben mosható
- Könnyű feltenni – tépőzáras

Külső raktáron
1 390 Ft / db
(1 094 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.06
Adatok
Cikkszám
5-5504-253-4060
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek