Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Atlantic Univerzális Üléshuzat Készlet Erős, Tartós, Magas Minőségű Anyagból
Atlantic Univerzális Üléshuzat Készlet Erős, Tartós, Magas Minőségű Anyagból
22 650 Ft / készlet
(17 834 Ft+áfa)

Atlantic Univerzális Üléshuzat Készlet Erős, Tartós, Magas Minőségű Anyagból

Atlantic Univerzális Üléshuzat Készlet Erős, Tartós, Magas Minőségű Anyagból
Atlantic Univerzális Üléshuzat Készlet Erős, Tartós, Magas Minőségű Anyagból

Szín:

fekete

 

A csomagolás tartalmazza:

1 huzatot a sofőr elülső ülésére
1 huzatot az utas elülső ülésére
1 huzatot a hátsó  ülésére
1 huzatot a hátsó y háttámlájára
5 huzatot a fejtámlákra
Rögzítőcsatokat

 

A termék előnyei:

- Jól illik az ülésekhez
- Készletekben kerül értékesítésre
- Erős, tartós, magas minőségű anyagból készül
- PUR habbal laminált, mely a kárpithoz jó tapadást biztosít
- Elegáns stílusú
- Alkalmas az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező ülések esetében – a biztonságot a PIMOT bizonyítvány igazolja (Az Állami Gépjármű Intézet bizonyítványa)
- A huzatok hátul is anyaggal borítják az üléseket
- Könnyen szerelhetők
- Könnyen tisztíthatók
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra

Az Atlantic huzatok – kifejezetten az Ön számára készültek, azzal a céllal, hogy gondoskodhasson a kocsija belsejéről!

 

Az univerzális ATLANTIC huzatok - melyeket harmonikus szín és minta jellemez – megfelelőek lesznek mindenkinek, aki azt akarja, hogy a kocsijának a belseje elegánssá és esztétikussá váljon. A huzatok a kocsik konkrét modelljeihez készültek. A belső oldalát PUR habbal lamináltuk, jól tapadnak a kocsi üléseihez. A biztonságos, hitelesített varratok alkalmazása révén a huzat legkisebb mértékben sem lassítja az AirBag oldalsó légpárnák kiengedését. A varratok automatikusan szakadnak, amikor a légpárna működésbe lép, e hatékonyságot a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. Részleteiben is tökéletes a konstrukció. 

Az ATLANTIC huzatok nagyon tartósak és kopás- és szakadásállóak. Védik a kocsi kárpitját a szennyeződésektől és a károsodásoktól. Magas minőségű velúr anyagból készültek – nagyon jól néznek ki a kocsiban. Az anyag egyes részei egyöntetűek, más részeit pedig - a középsőket – jellemzően „kis hal” mintával díszítettük. A huzatok megfelelnek mindenkinek, aki azt akarja, hogy a kocsija elegánssá és esztétikussá váljon, a fotelek pedig kellemes tapintatúak legyenek. Az ATLANTIC huzatokat az osztható rendszerben (Dividable System) gyártjuk, felházhatóak az osztott hátsó díványra, a könyöktartó pedig kihúzható. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja. 

A huzatokat készletekben adjuk el – az elülső ülésekre és a hátsó díványra. A huzatok a kocsik új modelljeihez készültek, melyek öt darab fejtámlával és harmadik biztonsági övvel rendelkeznek, mely a hátsó dívány háttámlájából indul. A konstrukciós elemek nyílásait pontos és alapos kivitelezés jellemzi. A huzatok szerkezete lehetővé teszi azt, hogy feltegyék anélkül, hogy le kellene venni a fejtámlákat. A huzatok felszerelése nagyon könnyű és gyors. Rögzítőcsatokkal, illetve az anyagba bevarrt rögzítőelemekkel történik. A huzatok könnyen tisztíthatók, mivel a címén szerepeltetett információnak megfelelően – 40 fokos vízben moshatóak.

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

Külső raktáron
22 650 Ft / készlet
(17 834 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 453 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.06
Részletek

SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP 

Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Adatok
A huzat típusa-
Univerzális
Cikkszám
b5-1192-231-4010
Tömeg
1,5 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek