Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Autós Ülésre Való Huzat Comfort, Növeli A Kényelmet És A Komfortot Fekete
Autós Ülésre Való Huzat Comfort, Növeli A Kényelmet És A Komfortot Fekete
11 490 Ft / db
(9 047 Ft+áfa)

Autós Ülésre Való Huzat Comfort, Növeli A Kényelmet És A Komfortot Fekete

Autós Ülésre Való Huzat Comfort, Növeli A Kényelmet És A Komfortot Fekete
Autós Ülésre Való Huzat Comfort, Növeli A Kényelmet És A Komfortot Fekete

Teljes mértékben újszerű... ennek köszönhetően többé már ki sem akar szállni a kocsiból...
Luxus kinézetű, kivételes kényelem és komfortos használat jellemzi, ugyanakkor biztonság, valamint a fotel kárpitjának megbízható védelme.

 

COMFORT huzat egy kivételes ötvözete a természetes pamutnak és a bolyhos klimatizáló szövetnek, ami miatt a huzat tényleg vastag, puha és rugalmas. A használója kényelmesen használhatja, minek köszönhetően az utazás sokkal kellemesebb. Az anyag magas, majdnem 100%-os színmegtartással rendelkezik, nehezen színeződik el, kopik, fakul. Erős, tartós és ugyanakkor nagyon finom tapintású, mintha tiszta pamutból készült volna. A huzat nagyon jó szigetelést biztosít – nyáron nehezen melegszik fel, télen szigetel. A  COMFORT huzat jól  védi a fotelt a sérülésektől és koszolódástól. A huzat nagyon jól tölti be a védelmi funkcióját, mivel az egész fotelt befedi az oldalait és a fejtámláit is. A fejtámlát védő rész az egész huzathoz kapcsolódik, ezek miatt miután felhúzzuk, nagyon jól néz ki, és egy repülő ülésére emlékeztet. A biztonságot garantálja, mivel alkalmazható az AirBag típusú oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is. Alkalmazható a sofőr ülésén és az utas ülésén is, mivel a biztonságos varrat, mely kinyílik, amikor az AirBag légpárnák működésbe lépnek, egyaránt megtalálható a bal és a jobb oldalon is. A huzat univerzális méretben készült, ennek köszönhetően a sztenderd autós ülések többségére jó. A termék nagyon könnyen szerelhető és tiszítható.

A huzat kétségtelenül kiválóan néz ki. A kocsiban tényleg lenyűgöző hatást kelt, teljesen megváltoztatja a fotel kinézetét, luxus érzetét sugallja. A fotel külsőleg egy repülőülésre emlékeztet, ez a tulajdonság tovább növeli a termék vonzerejét. A huzat rombusz alakú nyomtatással rendelkezik, ami a huzat újabb előnye. Klasszikus, fekete színben készült, esztétikus és stílusos. A szövetet a legmagasabb minőségű festékkel festetjük be, ami garantálja az elszíneződéssel szembeni ellenállását. Az anyag nagyon jól megtartja a színét, ami jelentősen növeli a huzat tartósságát. A COMFORT huzat bár egy kis poliészter anyagból készül, de úgy néz ki, mintha pamut lenne, és a tapintása is olyan, mint a pamuté. A poliészter hozzáadása a szövethez magasabb tartósságot biztosít, és „blokkolja” a pamutot, mely kizárólagos összetevő anyagként összemehet a mosás után, és magában sokkal gyorsabban veszítené el a szálakat is. Az alkalmazott szövetnek köszönhetően a huzatot nyugodtan moshatja 40 fokon.  

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

Anyag:
-35% pamut
-65% poliészter
PES bolyhos szövet

 

Szín:
fekete

 

Méretei:
a háttámla szélessége: 80/55 cm
az ülés szélessége: 50-54/48-55 cm

 

A termék előnyei:
a fotelt kényelmesebbé és tartósabbá teszi
védi a fotelt a sérülésektől
szigetel a hidegtől, nem melegszik fel
puha, vastag, nagyon kényelmes
erős és tartós
nagyon jól néz ki, külsőleg egy repülőülésre hasonlít
a tapintása olyan, mint a tiszta pamuté
kellemes az emberi test számára
befedi az egész fotelt, oldalaival együtt
könnyen feltehető
könnyen tisztítható

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Külső raktáron
11 490 Ft / db
(9 047 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 230 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.15
Részletek
SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP
Adatok
A huzat típusa-
Univerzális
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
b5-2510-203-4010
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek