Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kenőzsírok

Kategória/Termék lista feletti tartalom

A kenőzsírok létfontosságú szerepet játszanak a különféle mechanikai rendszerek és alkatrészek hosszú távú működésének biztosításában. A WÜRTH kenőzsírok kategóriájában olyan termékeket talál, amelyek kifejezetten arra lettek kifejlesztve, hogy tartós kenést és védelmet nyújtsanak a mozgó alkatrészek számára, csökkentve a súrlódást és megakadályozva a kopást. Ezek a kenőzsírok széles körben alkalmazhatók ipari, autóipari és háztartási környezetben, ahol a megbízható kenés elengedhetetlen a gépek és berendezések hatékony működéséhez.

A WÜRTH kenőzsírok különböző összetételben és tulajdonságokkal érhetők el, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek. Legyen szó nagy terhelésű ipari gépekről, autóalkatrészekről vagy akár háztartási eszközökről, a megfelelő kenőzsír kiválasztása alapvető fontosságú a tartós és zavartalan működés érdekében. A termékek formulái magas minőségű alapanyagokat tartalmaznak, amelyek biztosítják a hosszú távú kenést, még extrém körülmények között is, például nagy nyomás vagy magas hőmérséklet esetén.

A WÜRTH kenőzsírok alkalmazása egyszerű, és gyors eredményt biztosít. A rendszeres kenés segít megelőzni a gépek és berendezések idő előtti elhasználódását, csökkenti a karbantartási költségeket, és hozzájárul a termelékenység növeléséhez. A kenőzsírok emellett kiváló védelmet nyújtanak a korrózió ellen, megakadályozva a fém alkatrészek oxidációját és rozsda kialakulását.

18 termék 1 18
Würth Drótkötél Spray 500Ml
Külső raktáron
A kisszállítás várható napja-:
2024.09.05
cikkszám:
08931058
8 890 Ft / db
Egységár: 17 780 Ft / l
Würth Kenőzsír Wgf 130 1Kg
Külső raktáron
A kisszállítás várható napja-:
2024.09.05
cikkszám:
0893530
26 090 Ft / db
Egységár: 26 090 Ft / kg
Würth Fogaskerék Spray 400Ml
Külső raktáron
A kisszállítás várható napja-:
2024.09.05
cikkszám:
08931055
6 090 Ft / db
Egységár: 15 225 Ft / l
Würth Ipari Kenőzsír 400G
Külső raktáron
A kisszállítás várható napja-:
2024.09.05
cikkszám:
08938731
9 090 Ft / db
Egységár: 22 725 Ft / kg

A Kenőzsírok Fontossága a Mechanikai Rendszerekben

A kenőzsírok szerepe a mechanikai rendszerek működésében és karbantartásában elengedhetetlen. Ezek a termékek biztosítják, hogy a mozgó alkatrészek simán működjenek, minimálisra csökkentve a súrlódást, ami kulcsfontosságú a kopás és a túlmelegedés megelőzésében. A kenőzsírok használata jelentősen meghosszabbíthatja a gépek és berendezések élettartamát, csökkentve ezzel a karbantartási és cserealkatrészek költségeit.

WÜRTH Kenőzsírok: Megbízhatóság és Sokoldalúság

A WÜRTH kenőzsírok különleges formuláikkal biztosítják a kiváló kenési teljesítményt még a legnehezebb körülmények között is. Ezek a kenőanyagok magas minőségű bázisolajokból és adalékanyagokból készülnek, amelyek együtt hatékonyan csökkentik a súrlódást, megakadályozzák a kopást, és hosszan tartó védelmet nyújtanak az alkatrészek számára. A WÜRTH kenőzsírok ellenállnak a nagy terhelésnek, a magas hőmérsékletnek, valamint a víz és szennyeződések hatásainak, így ideálisak a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz.

Alkalmazási Területek

  • Ipari alkalmazások: Az ipari környezetekben a gépek és berendezések folyamatos, megbízható működése alapvető fontosságú. A WÜRTH kenőzsírok biztosítják, hogy a mozgó alkatrészek mindig megfelelően kenve legyenek, még intenzív használat és extrém körülmények között is. Ez nemcsak a gépek élettartamát hosszabbítja meg, hanem a termelés hatékonyságát is növeli.

  • Autóipari felhasználás: Az autóiparban a kenőzsírok széles körben használatosak, például a felfüggesztések, csapágyak, tengelyek és egyéb mozgó alkatrészek kenésére. A WÜRTH kenőzsírok biztosítják, hogy ezek az alkatrészek zavartalanul működjenek, csökkentve a karbantartási igényt és növelve a járművek megbízhatóságát.

  • Háztartási és általános használat: A háztartásokban is szükség van megfelelő kenésre különféle eszközök és mechanikai rendszerek esetében, például ajtózsanérok, kerékpárok, vagy kerti szerszámok karbantartásához. A WÜRTH kenőzsírok kiváló megoldást nyújtanak ezekhez az alkalmazásokhoz, biztosítva a könnyed mozgást és védelmet a korrózió ellen.

Kenőzsírok Különböző Típusai és Jellemzői

A WÜRTH kenőzsírok számos különböző formulában érhetők el, hogy megfeleljenek a specifikus igényeknek. A hagyományos lítium bázisú kenőzsíroktól kezdve a speciális, magas hőmérsékletnek ellenálló vagy extrém nyomásviszonyokhoz kifejlesztett kenőanyagokig a WÜRTH kínálata minden felhasználási területre megoldást kínál.

Lítium Bázisú Kenőzsírok

A lítium bázisú kenőzsírok az egyik legszélesebb körben alkalmazott típusok, mivel kiváló általános teljesítményt nyújtanak különböző körülmények között. Ezek a kenőzsírok jó vízállósággal, oxigénállósággal és kémiai stabilitással rendelkeznek, így ideálisak mind ipari, mind autóipari alkalmazásokhoz.

Magas Hőmérsékletű Kenőzsírok

Ezek a kenőzsírok speciális adalékanyagokat tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy a kenőanyag magas hőmérsékleten is megőrizze kenési tulajdonságait anélkül, hogy lebomlana vagy elveszítené hatékonyságát. Ideálisak például motorok, csapágyak és más, magas hőterhelésnek kitett alkatrészek kenésére.

Extrém Nyomásálló Kenőzsírok (EP)

Az EP (Extrém Nyomásálló) kenőzsírok adalékanyagai lehetővé teszik, hogy a kenőanyag nagy terhelés alatt is megőrizze kenőképességét, megakadályozva a fém alkatrészek érintkezését, ami kopáshoz és károsodáshoz vezethetne. Ezek a kenőanyagok különösen alkalmasak nagy terhelésű ipari gépek és autóipari alkatrészek kenésére.

Hosszú Távú Védelem és Karbantartás

A WÜRTH kenőzsírok rendszeres használata hozzájárul a gépek és berendezések hosszú távú védelméhez és működéséhez. A megfelelően megválasztott kenőanyag nemcsak a kopás és korrózió megelőzésében játszik szerepet, hanem javítja a gépek teljesítményét és hatékonyságát is, miközben csökkenti a karbantartási igényeket és költségeket.

Fenntarthatóság és Környezetvédelem

A WÜRTH elkötelezett a fenntarthatóság és a környezetvédelem mellett, ezért kenőzsír termékei a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, hogy minimális környezeti terhelést jelentsenek. A kenőanyagok összetétele olyan adalékanyagokat tartalmaz, amelyek nemcsak hatékony kenést biztosítanak, hanem környezetbarát módon készülnek, és biztonságosak a felhasználók számára.

Összegzés

A WÜRTH kenőzsírok széles választékával a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy minden mechanikai rendszerük és alkatrészük a lehető legjobb kenést és védelmet kapja. Akár ipari, autóipari vagy háztartási alkalmazásokról van szó, a WÜRTH kenőzsírok biztosítják a sima működést, csökkentik a kopást és védelmet nyújtanak a korrózió ellen. Válassza a WÜRTH minőséget, és élvezze a hosszú távú megbízhatóságot és hatékonyságot!