Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Ponyva, Félponyva

A Volvo XC90 egy luxus SUV, amelyet a svéd Volvo Cars gyárt. Az első generációt 2002-ben mutatták be, és azóta a modell számos fejlesztésen esett át, hogy megfeleljen a modern technológiai és biztonsági követelményeknek. Az XC90 kiemelkedő teljesítményt, kényelmet és biztonságot kínál, így ideális választás családok és üzletemberek számára egyaránt.

Generációk és gyártási időszakok:

1. generáció (2002-2014)

  • Méretek: Hossz: 4807 mm, Szélesség: 1936 mm, Magasság: 1784 mm
  1. 2. generáció (2014-napjainkig)
    • Méretek: Hossz: 4950 mm, Szélesség: 2008 mm, Magasság: 1775 mm
7 termék 1 7

Autótakaró Ponyvák

Ajánljuk figyelmedbe a ponyva választó blogcikkünket, amely részletes útmutatót nyújt a megfelelő autóponyva kiválasztásához: Hogyan Válasszunk Autóponyvát – A Kegel Ponyvák Összehasonlítója.

Az autótakaró ponyvák fontos szerepet játszanak járműved védelmében. A Kegel ponyvák kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek védelmet nyújtanak az időjárási elemekkel szemben, mint az eső, hó, jég, UV-sugárzás és por. Az autótakarók különböző rétegekkel rendelkeznek, amelyek növelik a tartósságot és védelmet.

SOE (Szélállóság, Oxidációvédelem, Ellenállás):

  1. Szélállóság: A Kegel ponyvák alján található megkötő madzag és extra kerékhez kötési lehetőség biztosítja, hogy a ponyva még erős szélben is a helyén maradjon.
  2. Oxidációvédelem: A ponyvák anyaga ellenáll az UV-sugárzásnak, megakadályozva az autó festékének fakulását és az anyagok korrodálódását.
  3. Ellenállás: A különböző rétegeknek köszönhetően a ponyva ellenáll az extrém időjárási körülményeknek is, beleértve a hőmérsékleti ingadozásokat és a mechanikai hatásokat.

A Kegel ponyvák használatával meghosszabbíthatod autód élettartamát, megőrizve annak esztétikai és funkcionális értékét. Válaszd ki az igényeidnek legmegfelelőbb ponyvát, és biztosítsd járműved számára a legjobb védelmet minden körülmények között. Az autótakaró ponyvák nemcsak védelmet nyújtanak, hanem hozzájárulnak autód tisztaságának és megjelenésének megőrzéséhez is.