Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Hívjon minket! 8-16-ig +36202303653

Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig
14 490 Ft / készlet
(11 409 Ft+áfa)

Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig

Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Perun Üléshuzat Az Első Ülésekre Grafitszürke Ford Mondeo Iii 2007-Ig

Magas minőség és biztonság !

 

A PERUN huzatok különösen elegáns fotelhuzatok a személygépkocsikba, melyek a legmagasabb minőségű anyagokból, szakemberek által készített tervek alapján készültek. A nagyon tartós, nehezen lángra kapó kárpitanyag az USA-ból és Lengyelországból, mely belső oldalát habbal lamináltuk, a huzatok nagyon jó tapadását biztosítja, és nagyon jól illeszkedik az ülésekhez, helyettesítve az eredeti kárpitot. Az anyag, melyből a huzatok készültek, nagyon tartós és ellenálló, de legfőképpen nehezen kap lángra. Ezt a típusú anyagot, az autókoncernek nagyon gyakran használják, hogy „magasabb minőségű” kárpitozást érjenek el vele. A magas minőségű velúrszövet kellemes tapintása, a klasszikus, grafitszürke szín finom bézs mintával jól illik majdnem mindegyik kocsi belsejéhez. Funkcionalitása megnyerő külsővel párosul. A kinézete elegáns, a kivitelezése különösen szakszerű – így le fog nyűgözni mindenkit. A Perun huzatok megfelelnek magas elvárásokat támasztó ügyfelek ízlésének is. A kocsi belsejét még elegánsabbá teszik, védik a kárpitot mindenféle szennyeződésektől és a legtöbb károsodástól. Ha nálunk vásárol, biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket kapja, melyet éveken keresztül használhat. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok különleges, az Air Bag légpárnák számára biztonságos varratokkal rendelkeznek, ezért használhatóak az oldalsó, fotelekbe beszerelt légpárnákkal rendelkező kocsikban, valamint sztenderd ülések esetében is. A professzionális kivitelezést és a használat biztonságát a PIMOT bizonyítvány támasztja alá. A termék magas minőségét a TÜV Rheinland Lengyelország bizonyítvány támasztja alá – e bizonyítványt rendszeres ellenőrzésen áteső huzatok részére adják ki. A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően fel lehet tenni őket anélkül, hogy le kellene venni a fejtámaszokat. Amennyiben a fotel könyöktartóval rendelkezik, akkor az anyagban lévő vágásnak köszönhetően fel lehet tenni a fotelra is. A huzatok anyaggal fogják át az ülés elülső és a hátsó részét is, ezért a fotelnek nemcsak elülső részét védik, hanem a fotel hátsó részét is. Ez nagyon kényelmes megoldás azok számára, akiknek gyermekei vannak. A huzat hátsó részében van egy zseb, mely nagyon hasznosnak bizonyulhat. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. 

Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 Az anyag összetétele:

100% poliészter
PUR hab.Szín:

grafitszürke A csomagolás tartalmazza:

1 huzatot a sofőr elülső ülésére
1 huzatot az utas elülső ülésére
2 huzatot a fejtámlákra
RögzítőcsatokatA termék előnyei:

- Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek
- Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek
- Ízlésesek és elegánsak
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
- Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik
- Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható
- Biztonságos – használható az AirBag oldalsó légpárnákkal rendelkező fotelek esetében is, amit a PIMOT bizonyítvány igazol. 
- Nehezen lángra kapó, magas minőségű anyagokból készült - TÜV Rheinland Lengyelország bizonyítvánnyal rendelkezik
- Jól tapadnak a fotelekhez a belső oldalon lévő PUR habnak köszönhetően
- Hátul is anyaggal rendelkeznek
- A hátsó részében az utas által használható zsebbel rendelkeznek
- Különleges tépőzáras vágással rendelkeznek, melynek köszönhetően ki lehet venni a könyöktartót a sofőr ülésénél
- LUX verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire 

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

A kisszállítás várható napja-
2022.10.10
Csomag tartalma
Külső raktáron
14 490 Ft / készlet
(11 409 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 290 Ft
Részletek

kÉSZLETEN! 

Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Adatok
Cikkszám
5-1244-238-4023mondeo2007ig
Tömeg
1 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek