Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

IPL epilátor ANLAN

Cikkszám: 
inn_21863
IPL epilátor ANLAN
A kisszállítás várható napja-:
2024.11.01
Külső raktáron
20 090 Ft / db.
(15 819 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 402 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek

IPL szőrtelenítő az ANLAN-tól

Belefáradt a végtelen küzdelembe a felesleges szőrrel? Próbálja ki az IPL szőrtelenítőt az ANLAN-tól és felejtse el a problémát! A készülék 6-12 J energiával hat a bőrre, hatékonyan letörve a szőrszálakat és gátolva azok növekedését. Munkáját az Ön igényeihez igazíthatja, 5 elérhető teljesítményszint és 2 üzemmód közül választhat. A mellékelt mágneses sapkával csökkentheti a besugárzott területet. A terméket lenyűgöző élettartama is jellemzi - hosszú ideig tökéletesen kiszolgálja Önt.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/7

A megbízható szövetségese a nem kívánt szőrzet elleni küzdelemben

A nem kívánt szőrzet elleni küzdelem megszokott módszerei hatástalannak vagy nem kielégítőnek bizonyultak az Ön esetében? Elege van abból, hogy a szőr túl gyorsan nő vissza? Az IPL szőrtelenítés tökéletes lehet az Ön számára! Hogyan működik? A fénysugarak mélyen a szőrszálak gyökeréig hatolnak, és magas hőmérséklet segítségével elpusztítják a gyökereket. Ez egy gyors, hatékony, ugyanakkor biztonságos módja annak, hogy megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól az egész testen - a lábaktól és a karoktól, a hónaljaktól és a hátsótól, a bikinivonalon át az arcig.

03ANLAN/IPL-szőrtelenítés/4

Hosszabb időre megszabaduljon a nem kívánt szőrszálaktól

Nem kell többé időt és pénzt pazarolnia a szépségszalonok látogatására. Az ANLAN segítségével hatékony szőrtelenítő kezelést végezhet otthon! Hogyan kell csinálni? Eleinte hetente 3 alkalommal használjon epilátort. Körülbelül egy hónap elteltével a szőrnövekedés jelentősen gátolva lesz. A következő napokban hetente egyszer végezze el a szőrtelenítő kezelést. A szőrzet puhább és finomabb lesz. Körülbelül 8 hét elteltével csak havonta 1-2 alkalommal használja az epilátort. Gyorsan észre fogja venni, hogy a szőr szinte megszűnik visszanőni!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/8

2 munkamód közül választhat

Az epilátor 2 munkamódot kínál, hogy még kényelmesebbé tegye a használatát. A folyamatos üzemmód lehetővé teszi a nagyobb testfelületek gyors és hatékony epilálását. Ideális például a lábak vagy a kezek epilálásához. Az alap üzemmód nagyobb precizitást biztosít Önnek. Használja kisebb vagy érzékenyebb bőrfelületek epilálásához, például hónalj, térd, bikinivonal vagy arc epilálásához.

03ANLAN/IPL-Hair-removal/2

Az energiaszintet az Ön igényeihez igazíthatja

A lehetőségek itt még nem érnek véget! Az ANLAN IPL epilátorral az energiaszintet is beállíthatja. Az 5 fokozatú beállítással könnyedén az epilálandó területhez, az igényeidhez vagy a szokásaidhoz igazíthatod a készülék működését. A legalacsonyabb fokozat nagyobb bőrvédelmet biztosít, míg a legmagasabb fokozat lehetővé teszi a szőrszálak hatékonyabb eltávolítását. Még csak most kezdi a kalandot ezzel az epilálási módszerrel? Kezdetnek az első energiaszintet javasoljuk választani - amint megismerkedik az epilátor teljesítményével, kipróbálhatja a következőt!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/3

Mellékletként mágneses sapka is jár

Nagyobb pontosságra vágyik az eljárás során? Kisebb vagy érzékenyebb bőrrészeket kíván epilálni? A mellékelt pótsapka biztosan jól fog jönni! Segítségével csökkentheti a besugárzott területet, és elérheti a kívánt pontosságot. A mágneses kialakításnak köszönhetően a felszerelése gyerekjáték és gyors. Használja igényeinek megfelelően, és biztosítsa a pontos, mégis biztonságos IPL-szőrtelenítést.

03ANLAN/IPL-szőrtelenítés/6

Impresszív hosszú élettartam

Vonuljon el a nem hatékony IPL-epilátoroktól, amelyek nagyon gyorsan használhatatlanná válnak. Az ANLAN készülékét nagyon hosszú, körülbelül 999 999 fényimpulzusos élettartam jellemzi. Ez azt jelenti, hogy igazán hosszú ideig használhatja sikeresen! Szabaduljon meg a nem kívánt szőrszálaktól testének kiválasztott részein, és ne féljen attól, hogy az epilátor túl gyorsan megtagadja a szolgálatot.

03ANLAN/IPL-szőrtelenítés/10

Kényelmes hozzáférés a fontos információkhoz

Az epilátor kezelését megkönnyíti a beépített kijelző. Úgy terveztük, hogy kényelmesen hozzáférhessen a legfontosabb információkhoz, anélkül, hogy a készülék dizájnját megzavarná. Segítségével könnyen ellenőrizheti az aktuális energiaszintet és a kiválasztott üzemmódot. Azt is megtudhatja, hogy hány fényimpulzus van még hátra. Többé nem kell azon gondolkodnia, meddig használhatja még epilátorát - most már elég egy pillantás a kijelzőre!

03ANLAN/IPL-Hair-removal/5

Biztonságos és kényelmes használat

Nyaralni megy, és nem szeretné megszakítani a kezelési ciklust? Semmi gond! Az ANLAN IPL epilátor olyan könnyű, kompakt és praktikus, hogy szinte bárhová magával viheti. Könnyen elfér a bőröndben, hátizsákban vagy akár a táskájában is! A készülék biztonságos használatot is garantál. Körülbelül 3 perc inaktivitás után automatikusan leállítja a működését. Többé nem kell aggódnia, ha elfelejti kikapcsolni!

03ANLAN/IPL-szőrtelenítő/1

Melléklet

  • IPL szőrtelenítő
  • Kézikönyv
  • Tároló táska
  • Eldobható borotva
  • Tápadapter
  • Védőszemüveg
GyártóANLAN
NévIPL szőrtelenítés
ModellJD-TM005
Max. fényimpulzusok száma999 999
AnyagABS
Világítási terület3 cm2
Mágneses sapkával gyógyítható terület1 cm2
L fényIPL
Hullámhossz510 - 1200 nm
Sugárzási energia6 - 12 J
Méretek170 x 60 x 40 mm
AC adapter100 - 240 V
Az expozíciós szintek beállítása5-fokozat
SúlyKörülbelül 200 g (csak a főegység)
Teljesítmény36 W
TápforrásDC 12 V 3 A
Automatikus kikapcsolásKörülbelül 3 perc után
Raktárkészletek
Külső raktár
135 db.
szállítási idő 1-5 munkanap
Adatok
EAN code:
6953156300378
Gyártó:
ANLAN
Gyártói cikkszám:
ALTMY05-EU02
EAN:
6953156300378
MPN:
ALTMY05-EU02
Legutóbbi szállítás:
16.04.2024
Net weight:
210
Box length:
17,00
Box width:
6,00
Box height:
4,00
Gross weight:
700
Vámtarifaszám:
8543709099
Használati útmutató letöltés:
s3://files.innpro.pl/Anlan/6953156300378/
HS Code:
8543709099
Tömeg:
700 g/db.
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
IPL epilátor ANLAN
IPL epilátor ANLAN
20 090 Ft / db.
(15 819 Ft+áfa)