Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Keressen bennünket! +36202303653 +36704080823

Centuurion  Kétszemélyes Ülésre Való Üléshuzat   Ford Transit
Centuurion Kétszemélyes Ülésre Való Üléshuzat Ford Transit
11 011 Ft / készlet
(8 670 Ft+áfa)

Centuurion Kétszemélyes Ülésre Való Üléshuzat Ford Transit

Centuurion  Kétszemélyes Ülésre Való Üléshuzat   Ford Transit
Centuurion  Kétszemélyes Ülésre Való Üléshuzat   Ford Transit

Különleges minőség, különleges ötvözetek

 

Centurion huzatok az első huzatjaink, melyek a műbőrt és új generációjú, nagyon erős és tartós jacquard anyagot ötvözik. Ennek a különleges texilanyagnak és a praktikus, bőranyag ötvözésnek sok előnye van. A huzat oldalai, melyek a legjobban ki vannak téve a kopásnak és szennyeződésnek, műbőrből készültek, melyet nagyon könnyű tisztán tartani. A használati rész, Bátran mondhatjuk tehát, hogy a Centurion huzatok használata komfortos, kényelmes és könnyű. A textilből álló rész PUR habból készült réteggel rendelkezik, ennek köszönhetően a huzat vastagabb, és ennek következtében még kényelmesebb és stabilabb – nem csúszik el. A Centurion huzatok nagyon jól fognak kinézni a kocsiban. Az exkluzív műbőr és a vastag, finom tapintású jacquard, valamint a fekete színű szett ötvözése magas minőségre vall. A huzatok nagyon jól fognak kinézni mindegyik kocsiban, annak színétől vagy berendezésétől függetlenül. Autója különleges külsejét a Centurion huzatokkal könnyedén kialakíthatja. A Centurion huzatok nagyon vonzó áron kaphatók. 

A huzatok szükséges, tépőzáras vágásokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik az összeillesztést, anélkül, hogy ki kellene venni a fejtámlákat. A készlet speciális rögzítőkkel rendelkezik, az anyagba pedig rögzítőelemeket varrtunk be, így a csatolt használati utasítás alapján, nagyon gyorsan feltehetők. A huzatok nagy élettartammal és állóképességgel rendelkeznek, nehezen kopnak, és könnyen karbantarthatóak. Nyugodtan moshatók 40 fokos vízben – a címkén lévő javaslatoknak megfelelően. Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 

 

Az anyag összetétele:
Műbőr (PCV)
Poliészter és PUR hab

 

Szín 
Fekete

 

A csomagolás tartalma:
1 két személyes díványra való huzat (2 elem)
Fejtámlára való huzat – 2 darab
Rögzítő csatok

 

A termék előnyei: 
- Elegáns színek, illik mindegyik kocsi belső teréhez
- Könnyen szerelhető
- Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek
- Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek
- Megfelelő azoknak a kocsiknak, melyek kettéosztott, utasoknak szánt díványból kiálló biztonsági övvel rendelkeznek.

 

A sofőr elülső ülésére és az utasok díványára való huzatokat külön-külön értékesítjük. Meg lehet venni az egész készletet is. Önöké a választás. E megoldásnak köszönhetően választhatnak – meg akarják-e venni egyből az egész készletet vagy csak egy kiválasztott huzatot. Mivel a gyártott termékeink ismétlődnek, bármikor összeállíthatják a készletet – nem kell félniük, hogy a következő gyártási sorozatokból származó huzatoknak más lesz a színe vagy az alkalmazott anyag fajtája. 

 

 

A szavatosság címén való reklamáció pedig az eladás dátumától számított 2 éven belül lehetséges.

Külső raktáron
11 011 Ft / készlet
(8 670 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 220 Ft
A kisszállítás várható napja-: 2023.12.15
Részletek

SZÁLLÍTÁS 5-7 MUNKANAP 

Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Adatok
Pepita árszorzó
1,1
Cikkszám
b5-1653-218-4011transit
Tömeg
1,5 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek