Szalai Alkatrészek - Mert az autó a második otthonunk!

Kérdése van? Hívjon minket! 8-16-ig +36202303653

Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig
18 990 Ft / készlet
(14 953 Ft+áfa)

Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig

Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig
Ares Üléshuzat A Hátsó Ülésre Fekete Ford Mondeo Iii 2007-Ig

 

Garantált kényelem és biztonság!

 

Az Ares huzatok magas minőségű jacquard anyagból készültek, ami nagyon alapos kivitelezéssel, ügyelve a legapróbb részletekre, kielégíti az ügyfelek legmagasabb elvárásait is. A megfelelő, tágas szerkezet miatt jól illeszkednek az ülésekhez. A huzatok belső része nehezen lángra kapó PUR habból készült laminációval rendelkezik, mely megakadályozza a huzatok elcsúszását. Az Ares huzatok megfelelnek a legmagasabb tartóssági és biztonsági normáknak. A professzionális, magas minőségű anyagok használatával való kivitelezés pedig garantálja a hosszú ideig tartó használatot. Az ajánlat a személygépkocsik tulajdonosainak szól, akik gondoskodni szeretnének a kocsijuk belső teréről, fel szeretnék frissíteni vagy vonzóbbá tennék azt. Az Ares autóhuzatok nagyon jól védik a kocsi eredeti kárpitját a kopástól és károsodásról, az ízléses, klasszikus stílus pedig tökéletesen passzol mindegyik kocsi belsejéhez. Az anyag tökéletesen tapad a fotelekhez, helyettesítve az eredeti kárpitot. Pontosan ilyen anyagokból készülnek az új kocsik kárpitjai az autógyárakban. A 25 hónapra szóló garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy a legmagasabb minőségű terméket vásárolja.

A huzatok gyártásakor a hátsó dívány osztásának a rendszerét alkalmaztuk, minek köszönhetően össze lehet hajtani azt, anélkül, hogy ki kellene nyitni a huzatot, valamint tartósan el lehet osztani, illetve össze lehet hajtani a dívány középső részében lévő könyöktartót. Ez kiegészítő elemek meglétének köszönhetően történik – az oldalakon lévő elemek össze vannak kapcsolva az anyag fő részével cipzárak segítségével. A készlet az anyagba bevarrt rögzítőcsipeszekkel rendelkezik, minek köszönhetően a képeken alapuló használati utasítást követve nagyon könnyen feltehetők. A huzatokat nagyon hosszú élettartam jellemzi, magas kopásállóság és könnyű karbantartás. Nyugodtan moshatóak 40 fokos vízben – a címkén lévő utasítások szerint. 

Az elülső ülésekre és a hátsó díványra való huzatokat külön csomagolásban adjuk el. Azonban az egész készlet is megvehető. Önöké a választás. Ennek köszönhetően kiválaszthatják, hogy egyből megveszik az egész készletet vagy csak az elülső/hátsó ülésekre való huzatokat, attól függően, mit szeretnének jobban. Mivel a gyártást egészében ismételjük, bármikor összeállíthatja a készletet, és nem kell attól félnie, hogy az egyes gyártási sorok különböző színűek lesznek, illetve különböző anyagok felhasználásával készülnek. 

Kegel-Błażusiak Lengyelországban autóüléshuzatok, munkaruházat és munkalábbeli gyártásában az egyik vezető társaság márkás terméke. Több éves tapasztalatnak, professzionalizmusnak és a legapróbb részletekre való figyelemnek köszönhetően bátran elmondhatjuk, hogy e márka termékei a legjobbak Lengyelországban. A gyártáshoz a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, a gyártás pedig az Európai Unió minőségi sztenderdjeinek betartásával történik.

 Az anyag összetétele:

100% poliészter
PUR hab.


Szín:

fekete

 

A csomagolás tartalmazza:

1 huzatot a hátsó dívány ülőkére
1 huzatot a hátsó dívány háttámlájára
5 huzatot a fejtámlákra
4 hozzácsatolható elemet a hátsó dívány osztásaira
rögzítőcsatokatA termék előnyei:

- Jól igazodnak – konkrét kocsimodellekhez készültek
- Erős, tartós, és kopásálló anyagból készültek
- Ízlésesek és elegánsak
A termékre új, meghosszabbított garanciális időszak vonatkozik - 25 hónapra
- Könnyen szerelhető biztonságos, műanyagból álló rögzítőcsatokkal rendelkezik
- Könnyen tisztítható – 40 fokos vízben mosható
- EXTRA verzióban elegánsan körülvarrt nyílásokkal rendelkeznek a fejtámlák és biztonsági övek alá (a harmadikra, középsőre is), illetve a biztonsági övek elemeire, valamint a hátsó dívány osztási rendszerének figyelembevételével (Dividable System)

 

 

A 40! éves hagyománnyal rendelkező gyártó 25 hónapra szóló garanciája.

Az új, meghosszabbított garanciális időszak 2018. március 1-től érvényes. A garancia írásos,  az időszakára vonatkozó információ a csomagolásban található. A termékekben és a címkéken az eddig alkalmazott garanciára vonatkozó információ található, de mi, mint 40 éves hagyománnyal rendelkező gyártó, figyelembe fogjuk venni az esetleges reklamációkat az eladás dátumától számított 25 hónapon belül. Az eladás tárgya új, hibákkal nem rendelkező termék. Amennyiben a termékekben hibák észlelhetők, teljes felelősséget vállalunk értük. A garancia biztosítja annak a lehetőségét, hogy az eladás dátumától számított 25 hónapon belül reklamációval élhessenek.

 

A kisszállítás várható napja-
2022.10.10
Csomag tartalma
Külső raktáron
18 990 Ft / készlet
(14 953 Ft+áfa)
A vásárlás után járó pontok: 380 Ft
Részletek

kÉSZLETEN! 

Méretezett üléshuzatok. Nem 100%-ban típusspecifikusan kivarrt. A varroda az ülés méreteit figyelembe véve tesz ajánlást ami szerint az adott típusra megfelelő a huzat

Adatok
Garancia
25 hónap
Gyártó kód
5-1254-217-4015
Cikkszám
5-1254-217-4015mondeo2007ig
Tömeg
1,5 kg/készlet
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek